Ο Γάμος | The Wedding

Ο Γάμος είναι μια ταινία, ένα θεατρικό έργο, όπου ο καθένας έχει κάποιο ρόλο σε αυτό. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν το ζευγάρι Πρωταγωνιστές… δεν έχουν άδικο… δεν είναι οι μόνοι βέβαια!

Σε αυτό το Γάμο, οι Πρωταγωνιστές είναι πολλοί! Δεν υπάρχουν κομπάρσοι… όλοι έχουν ένα βασικό ρόλο και όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να στευθούν, όχι μόνο η Νύφη και ο Γαμπρός αλλά και το γεμάτο 3ήμερο με επιτυχία! Σίγουρα υπάρχει μια βαρύτητα στον κάθε ρόλο και αυτούς με την υψηλότερη βαρύτητα θα παρουσιάσουμε σε αυτή τη σελίδα. Για το Γαμπρό και τη Νύφη ακολουθήστε το link “Νίκος & Αθηνά”, ενώ για τον Κουμπάρο και την Κουμπάρα τα αντίστοιχα link αυτής της Ενότητας.

Η Οικογένεια παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη ζωή και του Νίκου και της Αθηνάς, επομένως επισκευθείτε την αντίστοιχη σελίδα και μάθετε λίγα περισσότερα πράγματα για τις Οικογένειές τους.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι αυτού του έργου… το χώρο τέλεσης του Μυστηρίου. Δε θα κάνουμε κάποια εισαγωγή… κάντε click και διαβάστε τα πάντα για το Μοναστήρι της Αγίας Μαρκέλλας.